2014-10-30 08:56:03• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Tárgyalások lebonyolítására kiváló ez a hét

Napi horoszkóp október 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az ön uralkodó bolygója a Mars, az ég tetején áll. Jelentősen megnőtt önbizalma és tettereje lehetővé teszi, hogy egyedül vagy csoportosan is hatékonyan tudjon dolgozni. Képes lesz elmondani a véleményét anélkül, hogy szembe kerülne másokkal. Tárgyalások lebonyolítására kiváló ez a hét, melyek során lehetőséget kaphat arra, hogy bizonyítsa a képességeit, amiből haszna származhat a későbbiek folyamán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Bár uralkodó bolygója, a Vénusz már elhagyta a Napot, azért ez még egy jó alkalom arra, hogy vitás kérdéseit rendezze, kiálljon saját igazáért, és pontot tegyen elintézetlen ügyei végére. A Vénusz a szerelem bolygója, így ez a legkedvezőbben a párkapcsolatokra fog hatni. Minden jól megy majd, akkor is, ha vannak apró, orvosolni való problémái. Ha esetleg még egyedül lenne, jól figyeljen, mert új szerelem tűnik fel a láthatáron.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az ön uralkodó bolygója a Merkúr már sietne előre, de még fogva tartja az Uránusz egy kicsit. Kommunikációja újra a régi. Világosan ki tudja fejezni gondolatait, lesz türelme meghallgatni mások véleményét. 10 pontos ez a nap a tízes skálán, elősegíti a megbeszélések és tárgyalások sikerét, sőt az utálatos papírmunkákat is el tudja végezni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az ön uralkodó bolygója a 8. sorsterületre ért, és kellemetlen szögben kapcsolódik a Vénuszhoz. Megpróbáltatások várnak önre érzelmi téren, ám nem a legjobb módszer ellensúlyozni ezt túlzott édességfogyasztással. A Hold gyorsan megy előre, a mai, halálosan komolynak látszó problémán holnap már csak mosolyogni fog!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Három bolygó költözött a családját jelző területre, így ma ez különösen fontossá válik az ön számára, legszívesebben egész nap otthon maradna. Ellen kell állnia a kísértésnek, hogy sok házi koszttal kényeztesse magát. Ez most tényleg nem tenne jót az emésztésének, és később úgyis bűntudat gyötörné emiatt. Csinosítsa ki a környezetét, gondoljon a gyakorlatias szempontokra is, és ne lőjön túl a célon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az ön uralkodó bolygója, a Merkúr már előre halad. Jól haladnak az üzleti megbeszélései és pénzügyi tárgyalásai mindaddig, amíg a saját bevételeiről van szó, és nem igényli mások anyagi segítségét. Kérje ki banki szakember tanácsát is arra vonatkozóan, hogy terveit megvalósíthassa. A Mars a család gyermekeit jelző területre került, tegyen félre a várható nagyobb iskolai kiadásokra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Merkúr előre halad, és az ön személyiségét jelző területén áll. Ha nyugalomra tudja inteni élénk, de tiszta észjárását, és az ön előtt heverő üzleti lehetőségekre tudja összpontosítani a figyelmét, akkor ez, a tárgyalások szempontjából egy kedvező időszaknak ígérkezik. Kommunikációja hatékonyabbá válik, főleg ha megpróbál koncentrálni, és nem hozza zavarba a többieket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Vénusz már a Skorpió jegyében áll, és ettől nagyon szerelmesnek érezheti magát, de tartsa szem előtt, hogy hagynia kell némi mozgásteret a társának is. A Hold-Vénusz fényszög kiválthatja önből a tyúkanyó-ösztöneit, amit vagy meleg és szeretetteljes támogatásként fejezi ki, vagy túlzott gondoskodás, illetve féltékenykedés formájában - nyilván az előbbi kívánatosabb. Általában a családban élő hölgyekkel, különösen az édesanyjával – problémák merülhetnek fel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Mars tovább vándorolt, így ön is megnyugszik kissé. A Merkúr előrehalad, és a horoszkópja legfelsőbb pontjához közeledik. Előrelépés várható a hivatásban, mi több, vezető pozícióba is kerülhet. Minden simán megy, csak bízzon magában. Kedvező események várhatók a felmenőági rokonságával kapcsolatban is. Pozitív változások látszanak az otthonban, költözés is előfordulhat. A Jupiter segít önnek akár kertes házba is költözni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az ön horoszkópjában a legmagasabb pontra a Merkúr került. Ez kedvező hatást gyakorolhat a karrierjére. Most érdemes lenne lépéseket tenni szervezeti hovatartozásának ügyében. Iratkozzon be egy tanfolyamra, amit ön szükségesnek tart, és beszélje meg felettesével a beosztását. Alkalmas az idő arra, hogy fizetésemelést kérjen. Legyen rugalmas, ne ragadjon le a részleteknél, nehogy elszalassza a kedvező lehetőségeket.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold éppen készül átlépni az ön jegyébe, de addig még lesz egy kis ok az aggodalomra: élete, kapcsolatai, olyan elemek befolyása alá kerülhet, amit nehéz lenne megmagyarázni. Ön szívesen visszavonul, ha támadás éri, de ez most nem jó taktika. Beszélje meg nyomasztó érzéseit a párjával, azt is, amit szívesebben tartana inkább titokban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az Ön uralkodó bolygóját, a Neptunuszt a Vénusz kényezteti. Nem különösebben kedvező ez az időszak a gyakorlati ténykedésre a való világban. A kreatív, ihletett gondolkodásra viszont igen, és ez hozzásegítheti önt néhány kifejezetten gyakorlatias probléma megoldásához. Rá tud hangolódni mások érzelemvilágára és igényeire, használja ki ezt a képességét tudatosabban!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: